Domácí zabíjačka v zavařovacím hrnci

Víte, že v zavařovacím hrnci můžete udělat i malou domácí zabíjačku?

Do zavařovacího hrnce nalijte vodu a nastavte zavařovací hrnec na max.teplotu. Přidáte 1/2 hlavy, 2x kolena, 2x nožky, cca 1kg plecka, 0.5kg jater (další vnitřnosti dle chuti).

Osolíte a přidáte koření - bobkový list, pepř celý, nové koření. Přihodíte zeleninu (mrkev, petržel, celer, cibuli), aby byl také kvalitní vývar.

Za cca 2.5h hodinky je maso hotové. Když bude příznivější počasí pro zabíjačky, můžete maso dále zpracovávat - tlačenku a ze zbytků jitrnice nebo jelítka.

Dobrou chuť                                              .    


Poslat na e-mail

Zákaznická linka: 775 862 229, info@spacil.cz Prodejny Kontakt

Přihlášení Registrace

Košík je prázdný 0

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souhlasím