Omáčka - Poslední rande

Výrobce: Kulinář - Petr Stupka, Kategorie: Koření, Koření Kulinář - Petr Stupka, Kód produktu: 098250

Dostupnost: Skladem i

Internetová cena: 35 Kč

Popis a parametry

Nahoru

Hmotnost: 0,3 kg
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Kulinář - Petr Stupka
  • Poslední rande - česneková omáčka
  • objem 250ml
  • Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 40%.
  • Složení: řepkový olej, pitná voda, zeleninový komponent [česnek kousky 16%, česnek prášek 5,5% jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, medvědí česnek 0,8%, regulátor kyselosti (kyselina mléčná), aroma], hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, koření), kvasný ocet lihový, cukr, vaječný žloutek (vaječný žloutek, maltodextrin, jedlá sůl), modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá sůl, česnek granulovaný 0,4%, zelený pepř, stabilizátor (guma guar, xanthan), konzervant (sorban draselný), antioxidant (kalcium-dinatrium EDTA).
  • Skladujte při teplotě 0-25 stupňů C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Recenze uživatelů

Nahoru

Buďte první kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Přidat vlastní recenzi

: *

:

1 nejhorší, 5 nejlepší 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

: *

: *

:


Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Dotazy na prodejce

Nahoru

Buďte první kdo vloží dotaz k tomuto produktu.

Položit dotaz

: *

:

: *


Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

na vaše dotazy odpovídají odborní prodejci Elektro Spáčil na vaše dotazy odpovídají odborní prodejci Elektro Spáčil

Z kategorie Kuchyňské přístroje / Vaření, pečení Vám můžeme doporučit produkt Omáčka - Poslední rande. Omáčka - Poslední rande máme skladem. Přečtěte si podrobné informace o produktu Omáčka - Poslední rande. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Omáčka - Poslední rande, napište do diskuze na této stránce. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.

Zákaznická linka: 775 862 229, info@spacil.cz Prodejny Kontakt

Přihlášení Registrace

Košík je prázdný 0

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souhlasím