Sušička ovoce je přístroj, jenž se používá na snížení obsahu vody v potravinách různého druhu, tak aby se prodloužila možná doba skladování. Potraviny absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Sušení je alternativou jiných druhů dlouhodobé konzervace, jako je např. mražení, solení či zavařování v zavařovacím hrnci.

Na stránkách našeho e-shopu vybírejte sušičky vhodné nejen k sušení ovoce ale i k uchování dalších potravin. Často se sušičky využívají pro rychlé usušení domácích bylinek, které pak můžete využívat každý den po celý následují rok. Mezi nejoblíbenější využití sušičky potravin pak patří sušení hub a samozřejmě i zpracování ovoce v němž jsou po usušení zachovány všechny důležité vitamíny i přirozená chuť čerstvého ovoce.

Sušičky potravin můžete na stránkách našeho e-shopu vybírat podle počtu a velikosti sušících plat, výkonu sušičky, nebo dalších funkcí jako je bezpečnostní automatické vypínání.


Poslat na e-mail

Zákaznická linka: 775 862 229, info@spacil.cz Prodejny Kontakt

Přihlášení Registrace

Košík je prázdný 0

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souhlasím